top of page

HENKILÖSTÖRATKAISU JOLLA ONNISTUT.

Valitsimme sinulle parhaat palat ja rakensimme palvelukonseptin, jonka avulla voittavat niin yritys kuin työntekijätkin!

Anna työntekijöillesi työkalut, joilla he voivat viedä yritystäsi eteenpäin. 

Vuorovaikutuksen merkitystä ei voi liioitella. Työntekijä, joka on selvillä työympäristön uutisista ja muutoksista on tuottavampi ja tyytyväisempi. 

Nyt työelämään astuvat sukupolvet ovat diginatiiveja, he ovat olleet koko ikänsä yhteydessä internetiin ja sen kautta sosiaaliseen verkostoonsa. Heille luonnollinen ikkuna internetiin on mobiililaite ja siihen ladattavat sovellukset. Jos sovellus ei ole intuitiivinen ja tarpeeseen soveltuva, se korvataan nopeasti toisella. 

ziikpalkki.png
chat.png
menu_handbook.png

Tarjoamalla työntekijöille sosiaalisen median, joka toimii samoin säännöin kuin tutut sosiaalisen median alustat, työntekijät ottavat sen välittömästi omakseen, eikä koulutusta tai jalkautusprojektia edes tarvita. Jos yritys ei työkaluja tarjoa, työntekijät kyllä löytävät tarvitsemansa sovellukset kommunikointiin ja tiedon etsintään, mutta samalla yritys menettää otteensa yrityksen tiedosta ja tiedostoista.

Suunnittelussa työautonomia ja itseäänohjaavat tiimit valtaavat nyt alaa. Tutkimustieto ja työntekijäkyselyt antavat samaa indikaatiota; Työntekijät ovat sitä tyytyväisempiä, mitä enemmän he kokevat voivansa vaikuttaa työhönsä ja siihen kuinka se järjestetään.

Työssäviihtymisen ja sitä kautta myös työntekijöiden pysyvyyden kannalta on tärkeää, että työ- ja vapaaika on mahdollista sovittaa joustavasti yhteen. 

pörssi.png
vuorotarjous.png
vuosivapaasaldo.png
Young woman checking phone at cafe.jpg

On tietenkin tärkeää, että palkat maksetaan oikein ja työehtosopimuksen mukaisesti joka jaksossa, mutta lisäksi yritykselle on elintärkeää ymmärtää mistä työvoimakustannukset koostuvat; 

  • Kuinka paljon työajasta keskittyy tuottavaan toimintaan tai johonkin muuhun? 

  • Onko suunnittelu budjetin mukaista?

Talouden osalta on korostetun tärkeää, että käytetyt ratkaisut tukevat standardoituja, avoimia rajapintoja. Tämä mahdollistaa tiedon jakamisen eri talousjärjestelmien kesken. Voit seurata haluamasi mittareita ja suunnitella vuoroja niiden mukaan. Ymmärtää myynnin ja työvuorokustannusten suhdetta ja paljon muuta.

7eleven.png

Pelillistäminen tuo koulutukseen uuden ulottuvuuden ja mentaliteetti: "Minun PITÄÄ oppia tämä", muuttuukin muotoon: "Minä HALUAN oppia tämän."

Koulutuksen vaatimukset ovat muuttuneet. Koulutusmateriaalin pitää olla saatavilla digitaalisessa muodossa, silloin kun koulutettavalla on aikaa.

learn.png

Koulutuksen varmistaminen ei vaadi enää henkilöstöresurssien suunnittelua, vaan se tapahtuu itsestään ja voit mitata ja raportoida oraganisaatiosi osaamisen reaaliajassa. Lisäksi työntekijät oppivat uusia taitoja,  saavuttavat jatkuvasti uusia merkkipaaluja ja viihtyvät paremmin kuin koskaan. 

clint-adair-BW0vK-FA3eg-unsplash.jpg

Eri järjestelmät integroituvat huomaamattomasti keskenään ja tiedot liikkuvat niiden välillä, vähentäen manuaalista työtä ja automatisoiden toistuvia tehtäviä. Aikaa säästyy ja yrityksesi pysyy proaktiivisesti muutoksessa mukana. 

Asset 2.png

Ratkaisu kiinnostaa, ottakaa yhteyttä!

Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilöivien tietojesi tallentamiseen (Nimi, sähköpostiosoite, yritys, puhelin). Katso lisätietoja henkilötietojen tallentamisesti täältä.

Kiitos, viestisi on lähetetty!

Voit myös soittaa meille!
         020 776 9889

bottom of page