top of page
  • Writer's pictureNiilas

Digiapuja kotitoimiston turvista

Suurin osa meidän asiakkaistamme, etenkin työvoimanhallinnan puolella on yrityksiä, joissa ei juurikaan tehdä töitä kotoa. Kaupat ja ravintolat toimivat niin kauan kunnes viranomaiset kieltävät ja terveys kestää. Onneksi hätä keinot keksii ja monet ovatkin löytäneet uusia polkuja asiakaskadon myötä. Toimitetaan kotiin ja työpaikalle, tehdään yhteistyötä eri alojen kansssa ja saavutetaan ihan uusia palvelukomboja. Tämä on loistavaa.


Tässä kriisinkaatamishengessä mekin päätimme tarjota apua kaikille joilta puuttuu jotain mitä me voimme ja osaamme tehdä, mutta emme juurikaan mainosta. Digitaaliset materiaalit, video-/etäratkaisut, nettisivut, sisällöntuotanto, suomi-englanti-ruotsi-käännökset, kotitoimiston pystyttäminen, konsultointi ja huonot faija-vitsit. Jos yrityksesi pystyssä pysyminen vaatii jotain edellämainittua tai sen kaltaista apua, ota yhteyttä. Jos emme pysty itse auttamaan, etsimme sinulle apua kumppaniverkostostamme.

Ole yhteydessä!


Loppukevennyksenä, vähän Linus Torvaldsin hengessä;

Nyt kun kaikki kilvan postailee kuvia kotitoimistolta, niin tässä Fibitin käyttökouluttaja (huppari = casual friday), sekä luovaa kaaosta uhkuva työpöytä, joka ei (syystä) KOSKAAN, normaalisti näy ulospäin.. :)49 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page