top of page
  • Writer's pictureFIBIT

Mobiili Henkilöstöhallinnan Työkalupakki aka HR-Donitsi

Päivitetty: 2. jouluk. 2020

Työvuorosuunnittelu ja työajanhallinta on ollut parin vuoden ajan liiketoimintamme kulmakivi. Olemme oppineet asiakkailtamme, löytäneet uusia yhteistyökumppaneita ja integroituneet osaksi suurempaa yhteisöä, jollainen HR-palveluiden eri osa-alueisiin erikoistuneista sovelluksista muodostuu.


Olemme keränneet riittävästi asiantuntijuutta, ottaaksemme seuraavan askeleen.

Jatkossa saat meiltä kokonaisvaltaisempaa palvelua kuin aiemmin, sillä olemme tuotteistaneet palveluksi alan parhaiden toimijoiden HR-sovellukset, jotka yhdessä ovat enemmän kuin osiensa summa:

Saat ylläolevan HR-Työkalupakin (tai donitsin, kuten olemme sitä alkaneet kutsua) kaikki osiot meidän kauttamme. Meillä on hyvin tiivis ekosysteemi palveluun kuuluvien sovellusten kesken. Kaikki palveluun hyväksytyt sovellukset sisältävät standardoidun REST API-rajapinnan ja tärkeimmät integraatiot muiden ekosysteemipalveuiden kesken on jo tehty ja testattu. Lisäksi toimitamme tarvittaessa integraatiot muihin kolmansiin järjestelmiin joita asiakkaillamme jo mahdollisesti on.


Julkaisemme pian myyntikampanjan tämän donitsin ympäriltä, siitä tulee oma julkaisunsa. Pysy siis kuulolla!47 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page