top of page
  • Writer's pictureFIBIT

Kari Traa Helsinki Outlet & tamigoVaihdoimme kuulumisia Kari Traa Helsinki Outlet Store Manager, Krista Carasin kanssa.


Active Brands on käyttänyt tamigoa Norjassa pidempään ja Suomessa he aloittivat palvelun käytön 2019, joten kokemusta palvelusta on ehtinyt täälläkin karttua. Tässä Kristan kommentteja tamigosta.”Meille Tamigon mobiilisovellus on ollut äärettömän hyvä ja hyödyllinen. Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä siihen, että järjestelmä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen. Se on kätevä ja mahdollistaa nopeat muutokset esimerkiksi työvuorolistoihin, vaikka työvuorosuunnittelija olisi muualla kuin myymälässä tai tietokoneen ääressä.”

Aiemmat haasteet:

"Excelin työstäminen työvuorojen, lomapäivien, vuosivapaiden ja muiden vapaiden osalta oli työlästä ja aikaa vievää. Lisäksi taulukoihin saattoi helposti tulla inhimillisiä virheitä, jotka saattoivat esimerkiksi sekoittaa palkanmaksua. Yksi pieni kaavavirhe jossain päin taulukkoa saattoi aiheuttaa isonkin työn, kun virhettä piti lähteä selvittämään."


Vaatimukset uudelle järjestelmälle ja lopputulos:

”Järjestelmän helppokäyttöisyys ja selkeys olivat ehdottomasti ykkösenä. Haluttiin myös järjestelmä, joka olisi monipuolinen. Järjestelmä olisi liikkeenjohdon tukityökalu ja sinne saisi helposti myös kaikki tarvittavat dokumentit tallennettua liittyen HR-asioihin. Järjestelmän pitäisi myös toimia yksiin ulkoistetun palkanlaskijamme järjestelmien kanssa. Lisäksi työntekijän näkökulmasta olisi hyvä, että vuorot olisivat saatavilla netin kautta jollain lailla.


Asetetut tavoitteet saavutettiin. Uusi järjestelmä haluttiin ottaa käyttöön mahdollisimman pian uuden liikkeen avauksen jälkeen. Tamigo on käytössä Norjan liikkeissämme, ja oli siellä osoittautunut hyväksi ja toimivaksi, joten odotimme myös samaa Suomessa.

Järjestelmä saatiinkin nopeasti käyttöön ja se on toiminut hyvin.”


Entä parhaat ominaisuudet?

”tamigo-appi on saanut todella paljon hehkutusta. Työntekijämme pitävät siitä, että kaikki vuoroihin liittyvät asiat löytyvät helposti puhelimesta. Se on myös työntekijöiden mielestä selkeä ja helppokäyttöinen.”


"Tamigo on toiminut meillä hyvin ja ollut monipuolinen työkalu myymäläsuunnittelussa. Apua olen saanut aina nopeasti tarvittaessa ja voinkin suositella omasta kokemuksestani järjestelmää. "


-Krista Carasi-


107 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page