top of page
  • Writer's pictureNiilas

tamigon mobiiliappi astui taas uuteen aikaan

Päivitetty: 21. lokak. 2020

Mielestäni tamigon mobiilisovellus on tähänkin asti tuntunut näppärältä, mutta viime viikolla 22.1.2020 julkaistu uusi sovellus vie käyttökokemuksen ihan uudelle tasolle.

Sovelluksessa on panostettu sekä työntekijään että suunnittelijaan, tuoden suurempia näkymiä ja enemmän tietoa nähtäväksi ja muokattavaksi, suoraan sovelluksessa.

Suunnittelija voi käyttää mallipohjia ja luoda viikkojenkin listat nopeasti. Vuorolistojen katsominen ja muokkaus on helppoa, henkilötietojan päivitys käy kädenkäänteessä ja sopimuksia pystyy tarkastelemaan myös. Suunnittelijat voivat helposti myös hallita vuoropörssiä ja poissaolo- ja vaihtopyyntöjä ja viestiä kaikkien työntekijöiden kanssa nopeasti muokkaamalla sovelluksen etusivua lennossa.


Työntekijä taas pystyy muokkaamaan henkilötietonsa suoraan appsin kautta, kirjautuu vuoroihin, poimii vapaat vuorot työvuoropörssistä ja anoo lomat kotisohvalta.


Tälle versiolle voitaisiin mielestäni antaa nimeksi vaikka: "työviihtyvyys-edition".


Mutta älä minua kuuntele. Käy testaamassa. iPhone-versio löytyy appstoresta. Androidista on englanninkielinen beta-versio saatavilla. Jos et ole vielä tamigon asiakas, rekisteröity äkkiä maksuttomalle koejaksolle täältä.

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page