top of page
  • Writer's pictureFIBIT

Videovalvonta ja -analytiikka pilvipalveluna


Fibit Oy aloitti viime vuoden lopulla sveitsiläisen Morpheanin Videovalvontaan ja videoanalytiikkaan erikoistuneen pilvipalvelun jälleenmyyjäverkoston rakentamisen Suomeen. Morphean palvelualusta on kameravalmistaja Axiksen suosittelema ja toimiikin parhaiten Axiksen kameroiden kanssa, tukien esimerkiksi Axis OneClick-ominaisuutta jolla kameroiden liittäminen palvelualustaan käy napin painalluksella.

Turvaa palveluna Morphean valvonta-alusta sisältää paljon älykkäitä ominaisuuksia. Se on suunnattu yrityksille, jotka pyrkivät minimoimaan yritysturvallisuuden resursseja, mutta säilyttämään tai jopa parantamaan turvatasoaan. Tämä voidaan saavuttaa automatisoimalla ja käyttämällä älykkäitä ominaisuuksia, kuten virtuaalinen vastaanotto ja väärien hälytysten tunnistaminen. Valvonta-alusta on mahdollista yhdistää myös mihin tahansa hälytyskeskukseen, jolloin koko hälytysketju saadaan automatisoitua ja vartija paikalle tarvittaessa.

Analytiikkaa palveluna Morphean palvelualusta sisältää myös kaupan alalle suunnatun Business Intelligence - portaalin, jonka avulla asiakas voi saada arvokasta tietoa asiakaskäyttäytymisestä kaupoissa, ravintoloissa tai muissa myyntipisteissä. Tarkoitukseen voidaan käyttää joko olemassa olevia turvakameroita tai asentaa tarkoitusta varten uusia. Analytiikkaa voidaan käyttää esimerkiksi kävijälaskentaan, asiakasprofiilin luomiseen (mies/nainen, ikä, sukupuoli) tai jonojen hallintaan reaaliajassa. Palvelualusta integroituu POS-kassajärjestelmien kanssa, jolloin on helppo tehdä ristiinvertauksia asiakkaiden ja ostojen välisistä yhteyksistä ja optimoida henkilökuntaa, sekä liikkeiden näytteilleasetuksia.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää aiheesta.

Seuraile tätä blogi-sivustoa, jatkamme blogien sarjaa esittelemällä erilaisia käyttöesimerkkejä Morphean-alustalle.

139 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page