top of page
  • Writer's pictureNiilas

Tunne asiakkaasi


Kaupan alalla kivijalkaketjut käyvät taistelua webbikauppaa vastaan. Webbikauppojen etuna on, että ne tuntevat usein asiakkaansa paremmin. Rekisteröintiprosessin ansiosta ne tietävät asiakkaastaan vähintään sukupuolen, ikäryhmän, sähköpostin ja puhelinnumeron. Kivijalkakaupan etuna taas on, että tuotteet ovat kokeiltavissa ja kosketeltavissa. Kivijalkakaupat kuitenkin menettävät paljon asiakkaita webbikaupalle ja pahimmassa tapauksessa toimivat ainoastaan sovitushuoneina webbikaupoille - Asiakas sovittaa esim. vaatteen myymälässä, mutta ostaa sen webbikaupasta parempaan hintaan.

Parhaiten kisassa menestyvät ne yritykset jotka onnistuvat yhdistämään molempien kaupankäyntitapojen parhaat puolet. Menestyäkseen, yksikään yritys ei voi enää luottaa perinteisiin myyntimenetelmiin, on pystyttävä personoimaan palveluja, sekä tarjoamaan parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia jokaiselle asiakkaalle. On siis ymmärrettävä keitä palveltavat asiakkaat ovat ja minkälainen markkinointi ja viestintä heihin tehoaa parhaiten.

Lisäksi pelkkä kivijalkaedustus ei riitä kasvattamaan liikevaihtoa, on oltava presenssiä myös internetin puolella. Toisinpäin ajatellen, pelkkä internet-edustus ei välttämättä riitä, uskottavan brändin rakentamiseen tarvitaan usein myös kivijalkamyymälöitä tekemään brändistä käsin kosketeltava.

Fibit Oy pyrkii tuomaan kaupan ja ravintolan aloille työkaluja paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseen.

Osana tuotepakettiamme on markkinoinnin älyä lisäävä Business Intellegence Dashboard,

Tämän hallintapaneelin avulla yritksesi voi mitata markkinointikampanjan onnistumisastetta, alennusten tuottamaa konversiota, ikkunasomistusten vaikutusta ostoihin ja niin edelleen. Lisäksi hallintapaneeli voidaan integroida POS - järjestelmään, jolloin jokainen ostostapahtuma nähdään portaalissa ja voidaan ristiinverrata muun analytiikan kanssa.Hallintapaneeli kerää analytiikkaa valvontakameroista. On siis mahdollista käyttää valvontaratkaisuasi myös markkinoinnin työkaluna ja saada tuottoa turvasijoituksellesi!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää ratkaisusta. Toimitamme myös ratkaisuja 2-4 viikon kokeiluajalla, riippuen asiakkaasta ja tarpeesta.

Palveluhinnoittelumme on kuukausikohtaista, yksinkertaista ja läpinäkyvää. Kaikki palvelun tarvitsemat komponentit toimitetaan palveluna.

Tutustu Morphean-asiakaskeissiin Euroopasta alla olevassa videossa (IT Style makeup).20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page